Μεταμόρφωση: Καθήλωσαν με την ερμηνεία τους οι «Ονειροβάτες» στην παράσταση «Οι Βάτραχοι»
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Μεταμόρφωση: Καθήλωσαν με την ερμηνεία τους οι «Ονειροβάτες» στην παράσταση «Οι Βάτραχοι»

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου οι πολίτες της Μεταμόρφωσης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους «Ονειροβάτες» σε μία ακόμη ποιοτική παράσταση «Οι βάτραχοι του Αριστοφάνη», που καθήλωσε κυριολεκτικά το κοινό της Μεταμόρφωσης.

Έκπληξη στο τέλος η «βάτραχο τούρτα», κατασκευή και ιδέα του Χάρη Γεωργιάδη, εθελοντή της Αντικαρκινικής Εταιρείας, ως επισφράγισμα της επιτυχίας τους.

Στην παράσταση βρέθηκαν ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας, ο αντιδήμαρχος Προάσπισης και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας Πάνος Λουσίδης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σκοπελίτη, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Στέλιος Σαριδάκης, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού Χριστίνα Αντωνοπούλου, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μάκης Αδαμίδης, καθώς και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Νότα Σοκορέλη.

Η δημοτική αρχή ευχαριστεί όσους συνέβαλαν αποτελεσματικά στη διοργάνωση της εκδήλωσης και τις παρούσες σε αυτήν στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Ντούρου, κ. Ρούσσου, κ. Δημητροκάλλη, και κ. Σιώρη. Ακόμη, ευχαριστεί τις ακούραστες εθελόντριες κυρίες Ζαγόρα, Θεοδοσίου, Βογιατζόγλου και Σταθεροπούλου.

Από το Δ.Σ της ΕΑΕ του ενιαίου παραρτήματος ΝΙΦΗΜ παραβρέθηκαν οι κ. Στασινοπούλου, ειδική γραμματέας και το μέλος κ. Ρόδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet