Ξεκινούν την Παρασκευή 26/6 οι προβολές της Θερινής Κινηματογραφικής Λέσχης Μεταμόρφωσης
Πολιτισμός

Ξεκινούν την Παρασκευή 26/6 οι προβολές της Θερινής Κινηματογραφικής Λέσχης Μεταμόρφωσης

Το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης και η Κοινωφελής Επιχείρηση ανακοινώνουν την έναρξη των προβολών της Θερινής Κινηματογραφικής Λέσχης της πόλης.

Επιλεγμένες ταινίες που έχουν προταθεί ή αποσπάσει διακρίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ ανά τον κόσμο, για μεγάλους και παιδιά (κάθε ηλικίας), θα προβάλλονται όλη την εβδομάδα (εκτός Δευτέρας), αποτελώντας μιαν ανάσα δροσιάς, ψυχαγωγίας, ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης για τους δημότες μας, σημειώνουν οι διοργανωτές.

Οι προβολές ξεκινούν την Παρασκευή 26 Ιουνίου στο Θεατράκι Σκεπαστού Αττικής Οδού στις 20:30 και θα παραμείνουν στον συγκεκριμένο χώρο για το υπόλοιπο του μήνα.

Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα μεταφερθούν στον χώρο του προαυλίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου, έως και τις 27/8, ενώ ο κύκλος των προβολών θα κλείσει στο Θεατράκι Αττικής Οδού στις 6 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το πρόγραμμα των προβολών της Θερινής Κινηματογραφικής Λέσχης Μεταμόρφωσης.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, κατά τη διάρκεια των προβολών θα τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διάδοσης της Covid-19.

Τέλος, την ημέρα έναρξης των προβολών (26/6), στις 19.00, στο Σκεπαστό της Αττικής Οδού, λίγο πριν την πρώτη προβολή, θα πραγματοποιηθεί, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, σχετική ενημερωτική δράση και περίπατος στο κέντρο της Μεταμόρφωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet