Δ. Θωμαΐδου: Ο μαραθωνοδρόμος Στέργιος Σιούτης αποτελεί για όλους εμάς φωτεινό παράδειγμα ζωής
Αθλητισμός

Δ. Θωμαΐδου: Ο μαραθωνοδρόμος Στέργιος Σιούτης αποτελεί για όλους εμάς φωτεινό παράδειγμα ζωής

Με αφορμή τη βράβευση του μαραθωνοδρόμου με σοβαρό πρόβλημα όρασης, δημότη Νέας Ιωνίας, Στέργιου Σιούτη, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε 42 Μαραθώνιους στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, στην Ασία, στην Αυστραλία, στην Ιαπωνία, καθώς και σε Παραολυμπιακούς, Πανελλαδικούς, Βαλκανικούς, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Λευκού Μπαστουνιού, από την υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου και τον γ.γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γεώργιο Σταμάτη, η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, σημειώνει ότι «ο Στέργιος αποτελεί για όλους εμάς φωτεινό παράδειγμα ζωής».

Ειδικότερα, η κ. Θωμαΐδου αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Θερμά συγχαρητήρια στον Ιωνιώτη και αγαπημένο φίλο Στέργιο Σιούτη ο οποίος, παρά το σοβαρό πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει, έχει συμμετάσχει σε 42 Μαραθώνιους στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, στην Ασία, στην Αυστραλία, στην Ιαπωνία, καθώς και σε Παραολυμπιακούς, Πανελλαδικούς, Βαλκανικούς, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους.

Ένα σπουδαίο επίτευγμα για το οποίο βραβεύτηκε από την υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου και τον γενικό γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γεώργιο Σταμάτη.

Ο Στέργιος αποτελεί για όλους εμάς φωτεινό παράδειγμα ζωής και συνεχίζει να μας παραδίδει μαθήματα δύναμης και θέλησης, υπενθυμίζοντάς μας να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία και να πετυχαίνουμε κάθε σκοπό μας!!Πάντα επιτυχίες Στέργιε μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet