Επέστρεψαν τα χαμόγελα στους Ίωνες – Νίκη επί του Παπάγου
Αθλητισμός

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στους Ίωνες – Νίκη επί του Παπάγου

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στις τάξεις των Ιώνων μετά τη νίκη με 3-1 σετ (25-21, 14-25, 27-25, 25-23) επί του Α.Σ. Παπάγου, για τη 17η αγωνιστικής της Β’ Εθνικής του ομίλου της ΕΣΠΑΑ, που απέφερε ένα πολύτιμο «τρίποντο» και έφερε την ομάδα των Βορείων πιο κοντά στο κυνήγι της 6ης θέσης.

Για τους Ίωνες αγωνίστηκαν: Μπαλαρής (αρχηγός), Χριστοδούλου, Παναγόπουλος (lybero), Λένας, Παπαϊωάννου, Δανιάς,Ζαγκανάς, Στυλιάρας, Βουτσινάς, Ασπρογιάννης.

Η προπονήτρια Φρατζέσκα Σταθάτου δήλωσε μετά τον αγώνα:

«Παρ’ ότι είχαμε άλλη μια δύσκολη εβδομάδα, που η ομάδα προπονήθηκε κάτω από τις οδηγίες του βοηθού μου Βασίλη Παναγόπουλου, διότι έλειψα λόγω ασθενείας, καταφέραμε να εμφανισθούμε αποφασισμένοι για νίκη. Ήμασταν ανταγωνιστικοί πάνω στο φιλέ και με έξυπνο σερβίς κρατήσαμε μακριά τους κεντρικούς του Παπάγου, φέρνοντας το παιχνίδι στα άκρα και με σωστές τοποθετήσεις περιορίσαμε κατά πολύ τους Ψάρρη και Γεωργίου, ενώ είχαμε σε πολύ καλή ημέρα τον Χριστοδούλου σε μπλοκ, επίθεση και διεκδικήσεις στο φιλέ και η αναμέτρηση έγειρε στην πλευρά μας.

»Τελειώσαμε το παιχνίδι με άσσο του Παπαϊωάννου, χτυπώντας ακριβώς εκεί που έπρεπε, διαλύοντας την υποδοχή του Παπάγου σε ένα σημείο κρίσιμο, δείξαμε συγκέντρωση στο τακτικό πλάνο και αποτελεσματικότητα.

»Ακολουθεί ο αγώνας με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη όπου θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε τον ρυθμό μας και να τεστάρουμε το σχήμα που θα αγωνισθεί τόσο με Γαλάτσι, όσο και με Μαγκουφάνα, όπου θα ρίξουμε το βάρος για νίκες στο υπόλοιπο τους πρωταθλήματος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet