Νέοι προβολείς στο δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Νέοι προβολείς στο δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας

Οριστική λύση σε ένα πάγιο και διαρκές αίτημα του αθλητικού κόσμου που χρησιμοποιεί το Δημοτικό Στάδιο της πόλης έδωσε, όπως αναφέρει, η δημοτική αρχή Νέας Ιωνίας, αντικαθιστώντας τους προβολείς φωτισμού σε κάθε πυλώνα του γηπέδου.

Μετά τις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης βλαβών και συντήρησης φωτισμού του Δημοτικού Σταδίου, τα αθλητικά σωματεία και οι αθλούμενοι της πόλης μπορούν να απολαμβάνουν έναν ασφαλές και πλήρως λειτουργικό αθλητικό χώρο, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Μάλιστα, όπως ενημερώνει η διοίκηση, ο Δήμος μάλιστα συναίνεσε στο αίτημα παραγόντων και αθλουμένων να μη χρησιμοποιούνται κάποιοι προβολείς των πυλώνων διότι το έντονο φως εμπόδιζε τις αθλητικές δραστηριότητες εντός του σταδίου.

«Είναι η πρώτη φορά που, μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης και απαξίωσης, έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονταν. Εμείς απαντάμε με έργα περαιώνοντας ταχύτατα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Η πόλη οφείλει να βρει τον βηματισμό που της αξίζει. Και το βρίσκει! Δίνουμε φως, δίνουμε δύναμη, δίνουμε προοπτική στον τόπο μας» ανέφερε σχετικώς η δήμαρχος, Δέσποινα Θωμαΐδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet