Ξεκίνησε τη Δευτέρα 13/7 η δεύτερη περίοδος του προγράμματος Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης στον Δήμο Νέας Ιωνίας
Αθλητισμός

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 13/7 η δεύτερη περίοδος του προγράμματος Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης στον Δήμο Νέας Ιωνίας

Με αφορμή την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου του προγράμματος Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης και την έναρξη από σήμερα, Δευτέρα 13/7/2020, της δεύτερης περιόδου, ο Δήμος Νέας Ιωνίας μοιράζεται φωτογραφίες από τις καθημερινές δραστηριότητες των παιδιών.

Εκτός από τις φωτογραφίες, η διοίκηση σημειώνει τα εξής:

Σε ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για τα παιδιά της πόλης μας, συνεχίζεται το φετινό εμπλουτισμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων της Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Φέτος, τα παιδιά γνωρίζουν μέσα από αντίστοιχες επιδείξεις και νέα αθλήματα, όπως η ξιφασκία, το πινγκ πονγκ κ.ά., αλλά και βιωματικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια και δημιουργικές κατασκευές με το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό να δίνει έμφαση σε δραστηριότητες που σκοπό έχουν να καλλιεργήσουν το παιδί τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά».

Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα και αγάπη για τα παιδιά μας και στη δεύτερη περίοδο που αρχίζει την Δευτέρα 13 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 24 Ιουλίου. Μένουμε ασφαλείς στην πόλη μας, μένουμε πάντα παιδιά… με τα παιδιά!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet