Πρωταθλητές της Β’ Εθνικής στον Αθηναϊκό Όμιλο οι Ίωνες
Αθλητισμός

Πρωταθλητές της Β’ Εθνικής στον Αθηναϊκό Όμιλο οι Ίωνες

Οι Ίωνες νίκησαν στον δεύτερο τελικό της Β’ Εθνικής στον Αθηναϊκό Όμιλο της ΕΣΠΑΑ την Κερατέα με 2-3 και κατέκτησαν το πρωτάθλημα, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο κατάμεστο γήπεδο της Κερατέας.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρέθηκε γρήγορα με την πλάτη στον τοίχο χάνοντας με 2-0 σετ και 23-20 στο 3ο σετ και εκεί που όλα έδειχναν ότι πάμε σε τρίτο τελικό η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και πήρε το σετ μειώνοντας σε 2-1. Διόρθωσε τα λάθη της, έγινε πιο ουσιαστική στο σερβίς και στο μπλοκ και «έκλεισε» τα ατού της Κερατέας από το κέντρο. Τελικά, κέρδισε το παιχνίδι με 2-3 σετ σε μια, όπως τη χαρακτηρίζουν οι Ίωνες, κυριολεκτικά εκρηκτική και αφιλόξενη έδρα.

Ακολούθως οι Ίωνες θα αγωνιστούν στο περιφερειακό πρωτάθλημα ανόδου, με τη συμμετοχή πέντε ομάδων, για να διεκδικήσουν ένα από τα τρία εισιτήρια ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γ.Σ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Χρίστος Σιντζόβας): Δαλέκος, Καλύνης, Κουτσούμης, Μανουσάκης, Ορφανός, Μπινιός / Σιόλας (λ), Ρώμας, Χριστόπουλος, Μπρουσιάνος.

ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ (Σταθάτου): Μπαλαρής, Τσιτούρης, Παναγόπουλος (λ), Μητρόπουλος, Φραγκιαδάκης, Λεβαντίνος, Λένας, Λεμονής, Βασιλείου, Χυτήρης, Στυλιαράς, Ζαγκανάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet