Συνάντηση δημάρχου Ν. Ιωνίας και αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα με τα αθλητικά σωματεία
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Συνάντηση δημάρχου Ν. Ιωνίας και αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα με τα αθλητικά σωματεία

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων αθλητικών σωματείων, της δημάρχου Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου και της αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκίας Κεφαλογιάννη, τέθηκαν θέματα αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου της πόλης και ανάπτυξης των αθλητικών δραστηριοτήτων στον περιβάλλοντα χώρο.

Συγκεκριμένα, κατατέθηκαν προτάσεις και συζητήθηκαν σχέδια αποτελεσματικής αξιοποίησης των χώρων πέριξ του σταδίου, με την αντιπεριφερειάρχη να ανταποκρίνεται θετικά και να δεσμεύεται ότι θα κινήσει τις διαδικασίες για τη χρηματοδότηση ενός μεγαλόπνοου έργου για τους μικρούς, αλλά και μεγάλους της πόλης.

Σε πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν στη λειτουργία των σωματείων, καθώς και στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του δημοτικού σταδίου της Νέας Ιωνίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Α.Ε. Ελευθερούπολης, Γιάννης Χούσος, ο πρόεδρος του Α.Ο. Νέας Ιωνίας, Μάκης Ελμαλόγλου και το μέλος του Δ.Σ. Μανώλης Δεσποτόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟ Αλσούπολης, Σωτήρης Κατσός, ο πρόεδρος του ΑΓΣ Νέας Ιωνίας «Ανατολή», Βαγγέλης Βασιλείου και ο επίτιμος πρόεδρος Κώστας Τσαγκαράκης, ο πρόεδρος Γ.Σ. Νέας Ιωνίας «Ίκαρος», Χάρης Σαλμάς και ο υπεύθυνος λειτουργίας του σταδίου και υπάλληλος του ΟΠΑΝ, Κώστας Ρίζος, ενώ, επίσης, παραβρέθηκε η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Αγγελική Σακκαλόγλου.

Σε σχετική δήλωσή της η δήμαρχος Νέας Ιωνίας επεσήμανε: «Η δημοτική αρχή εντείνει τις προσπάθειές της για τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης στην πόλη, προκειμένου τα σωματεία μας να διατηρήσουν το υψηλό επίπεδο προπονήσεων και να συνεχίσουν να προάγουν τον μαζικό αλλά και το σωματειακό ερασιτεχνικό αθλητισμό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet