«Έχασε» στο 84΄ το «τρίποντο» η Νέα Ιωνία
Αθλητισμός

«Έχασε» στο 84΄ το «τρίποντο» η Νέα Ιωνία

Δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ η Νέα Ιωνία με αποτέλεσμα να πέσει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με άλλες τέσσερις ομάδες (4 βαθμοί).

Το απόγευμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2016, η ομάδα της Νέας Ιωνίας αντιμετώπιζε την Ένωση Βοτανικού. Στο 56΄ οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Γ. Γεωργόπουλο, προβάδισμα που κράτησαν μέχρι το 84΄. Στο χρονικό αυτό σημείο, ο Χρήστος Αρβανιτάκης, ο οποίος είχε μπει στο 75΄ αλλαγή στη θέση του Δ. Παναγόπουλου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δ. Καρούσου, «κλέβοντας» το «τρίποντο» από το συγκρότημα των «Βορείων».

Η ομάδα τη Ν. Ιωνίας έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Παναγιωταρά, αναφέροντας στην ιστοσελίδα της.

Ένας διαιτητής – καρμανιόλα ο κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ στέρησε από την ομάδα μας τους βαθμούς της νίκης, με μία απόφαση – κωμωδία, που ακόμα και οι παίκτες του Βοτανικού απορούσαν.

Συγκεκριμένα στο 70΄ ο Πρισιμιτζής κερδίζει καθαρά την μπάλα με το κεφάλι από τον Ντάμα (άλλωστε του έριχνε δυο κεφάλια) ο οποίος του τραβάει συνεχώς τη φανέλα, αλλά ο επιθετικός μας καταφέρνει να του ξεφύγει, βγαίνοντας μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα και τον πλασάρει βάζοντας γκολ.

Τότε ξαφνικά ο διαιτητής σφυρίζει και δίνει επιθετικό φάουλ και κίτρινη κάρτα στον Πρισιμιτζή… μία ανακάλυψη του κ. Παναγιωταρά που έκανε ακόμα και τους παίκτες του Βοτανικού να τον κοιτούν απορημένοι και να γελούν.

Έτσι η ομάδα μας -που είχε προηγηθεί στο 51’ με τον Γεωργόπουλο- έχασε τη συγκέντρωσή της και στη μοναδική ευκαιρία που είχαν οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 84΄ με την κεφαλιά του Αρβανιτάκη.

Εξαιτίας ενός ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να ντουμπλάρει τις νίκες και να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Νέα Ιωνία: Καρούσος, Κοντής, Χαλκιαδάκης, Χρούσης, Παπακουνάδης, Πανταγιάς (83’ Μιχαλάρης), Τριάντης (59’ Μάντεσης), Βογατσάς, Πρισιμιτζής, Γεωργόπουλος, Κουτσιουμπας (66’ Βιδίστας)

Βοτανικός: Σούρας, Αντωνάκης, Παναγόπουλος (60’ Αρβανιτάκης), Ντάμας, Ζαχαράκης Ι., Ζαχαράκης Χ. (70’ Τσέγας), Θεοδωρέλλος, Σταμούλης, Λέτζας, Καπλάνης (67’ Χαμουρίδης), Τένγκα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet