Επίσκεψη Π. Σκουρλέτη στο αμαξοστάσιο του Δήμου Νέας Ιωνίας
Print Friendly, PDF & Email
Νέα Ιωνία

Επίσκεψη Π. Σκουρλέτη στο αμαξοστάσιο του Δήμου Νέας Ιωνίας

Την Δευτέρα 7/6/21, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με επικεφαλής τον βουλευτή και πρώην υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Νέας Ιωνίας και εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νέας Ιωνίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη στον χώρο εργασίας των εξωτερικών συνεργείων είχε ως σκοπό την ενημέρωση των εργαζομένων για το αντεργατικό νομοσχέδιο, τα επακόλουθά του και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.. 

Πραγματοποιήθηκε διάλογος με τους παρευρισκόμενους, κατάθεση απόψεων και ερωτήσεις για εργασιακά θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Το κλιμάκιο ξεναγήθηκε στον χώρο των υπηρεσιών, όπου και μοιράστηκε φυλλάδιο με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν ο πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Οικονομικών και επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Ενότητα για τη Νέα Ιωνία, Χ. Κανλής, ο εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λ. Καρίγιαννης, ο συντονιστής της τοπικής οργάνωσης μελών και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ν. Ιωνίας, Ν. Παπαδόπουλος, ως εκπρόσωπος από τη νεολαία του κόμματος ο Προκόπης Κοσμόπουλος και μέλη του συντονιστικού της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet