Έκκληση αντιδημάρχου Ν. Ιωνίας για τις μάσκες και τα γάντια μιας χρήσης
Κοινωνία

Έκκληση αντιδημάρχου Ν. Ιωνίας για τις μάσκες και τα γάντια μιας χρήσης

Έκκληση για προσεκτική διαλογή των απορριμμάτων που απορρίπτουν, ώστε σε αυτά να μην περιλαμβάνονται γάντια και μάσκες μιας χρήσης, απευθύνει στους δημότες Νέας Ιωνίας η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Αγγελική Σακκαλόγλου.

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας για συνέχιση της ανακύκλωσης στη διάρκεια της κρίσης, αλλά με απόλυτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας των εργαζομένων που απασχολούνται στον κρίσιμο κρίκο της διαλογής των ανακυκλώσιμων υλικών στα Κέντρα Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ), οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε την δέουσα ευθύνη» τονίζει η αντιδήμαρχος και προσθέτει:

«Παρακαλούμε, λοιπόν, να μην απορρίπτετε  χρησιμοποιημένα γάντια και μάσκες μιας χρήσης στους μπλε κάδους. Τα υλικά αυτά πρέπει να απορρίπτονται στους κάδους κοινών σκουπιδιών. Οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών, οι οποίοι έρχονται σε άμεση επαφή με τα υλικά αυτά στη φάση της χειροδιαλογής, αξίζουν την στοιχειώδη φροντίδα και έγνοια όλων μας, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν υγιείς την εργασία τους προς εξυπηρέτηση των λειτουργιών του Δήμου μας.

»Αυτή τη δύσκολη περίοδο ας είμαστε όλοι δύο φορές πιο προσεκτικοί και ευαίσθητοι, ώστε να μην ρίχνουμε σκουπίδια στους μπλε κάδους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet