Από τη Ν. Ιωνία είχε κλαπεί το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στη βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Από τη Ν. Ιωνία είχε κλαπεί το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στη βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ

Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται το Ι.Χ. αυτοκίνητο που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη βομβιστική επίθεση με στόχο το κτήριο του ΣΚΑΙ.

Το όχημα, που βρέθηκε φλεγόμενο σε δρόμο των Πετραλώνων, είχε κλαπεί από την περιοχή της Νέας Ιωνίας και «φορούσε» πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας από ίδιο Ι.Χ.Α αυτοκίνητο που δεν «απασχολούσε» τις Αρχές.

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν μπει άτομα για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις -αλλά όχι αποδείξεις- εμπλοκής με το ένοπλο αντάρτικο πόλης. Κάποια, μάλιστα, έχουν δώσει το «παρών» και σε δίκες συντρόφων τους, όπως για παράδειγμα του Νίκου Μαζιώτη.

Σε κάθε περίπτωση, η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» είναι -όπως έγραψε από χθες το reader.gr- η τρομοκρατική οργάνωση που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να κρύβεται πίσω από τη βόμβα. Αυτό, καθώς διαθέτει την τεχνογνωσία, το οπλοστάσιο, τα χρήματα και τον κόσμο για τέτοιου είδους ενέργειες.

Πηγές της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, σχολιάζοντας τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ξεκαθάριζαν πως δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή ενδείξεις εμπλοκής τους και ότι η έρευνα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.

Πηγή: reader.gr / Κώστας Παπαδόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet