Δεν θα λειτουργήσει η Δημοτική Κατασκήνωση Ν. Ιωνίας το φετινό καλοκαίρι
Κοινωνία

Δεν θα λειτουργήσει η Δημοτική Κατασκήνωση Ν. Ιωνίας το φετινό καλοκαίρι

O Δήμος Νέας Ιωνίας ενημερώνει το κοινό ότι παρά τη συστηματική και έγκαιρη προετοιμασία των υπηρεσιών, με σκοπό την άρτια λειτουργία της Δημοτικής Κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι, τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν επιτρέπουν τη να τεθεί σε λειτουργία η δομή.

«Αυτή άλλωστε ήταν, είναι και παραμένει η προτεραιότητα την οποία στηρίζει σύσσωμη η κοινωνία», επισημαίνει η διοίκηση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η απόφαση της μη λειτουργίας της κατασκήνωσης αυτό το καλοκαίρι ελήφθη ως μέτρο πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, προστασίας της υγείας των κατασκηνωτών και γενικότερα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Εν συνεχεία η δημοτική αρχή Νέας Ιωνίας σημειώνει:

Η δεδομένη στιγμή, μας επιβάλλει να προτάξουμε το αγαθό της υγείας, να θυσιάσουμε ένα καλοκαίρι για να κερδίσουμε πίσω τις όμορφες, ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές μας.

Δίνουμε, λοιπόν, ραντεβού με τους μικρούς μας φίλους το επόμενο καλοκαίρι, με την υπόσχεση ότι θα αναπληρώσουμε αυτήν την καλοκαιρινή εξόρμηση με την καθιερωμένη δημιουργική απασχόληση και όμορφες εναλλακτικές δραστηριότητες στην πόλη μας.

«Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει», Πάουλο Κοέλιο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet