«Δημιουργώ τη σταδιοδρομία μου»: Διαδικτυακό σεμινάριο Δήμου Ν. Ιωνίας και ΕΟΠΠΕΠ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

«Δημιουργώ τη σταδιοδρομία μου»: Διαδικτυακό σεμινάριο Δήμου Ν. Ιωνίας και ΕΟΠΠΕΠ

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, διοργανώνουν δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους Λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) της πόλης.

Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, σε σχετική δήλωσή της αναφέρει τα εξής: «Χαιρετίζω με ιδιαίτερη χαρά και τιμή τη συνεργασία με τον ΕΟΠΠΕΠ, τον καταξιωμένο, μεταξύ άλλων, φορέα του υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων στα θέματα Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού που εδρεύει στην πόλη μας. Απευθυνόμαστε ιδιαιτέρως στους αποφοίτους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της πόλης μας, αλλά και σε όσους ζητούν άλλες επιλογές σταδιοδρομίας. Καλούμε τους γονείς και κηδεμόνες, όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, να παρακολουθήσει αυτή τη διαδικτυακή ημερίδα με την πίστη ότι ενθαρρύνουμε και οικοδομούμε την προοπτική της πόλης μας, τη νέα γενιά».

Θέμα Webinar: «Δημιουργώ τη σταδιοδρομία μου. Μια διά βίου πορεία με οδηγό την αυτογνωσία, την πληροφόρηση και τις δεξιότητες ζωής και απασχόλησης». 

Εισηγήσεις: 

  • Η νέα Ευρωπαϊκή πύλη Europass ως εργαλείο υποστήριξης της σταδιοδρομίας (Σταυρούλα Δουλάμη, προϊσταμένη Τμήματος Επιστημονικής Στήριξης Στελεχών και Φορέων ΣυΕΠ του ΕΟΠΠΕΠ, υπεύθυνη Εθνικού Κέντρου Europass).
  • Τα Εργαλεία του ΕΟΠΠΕΠ για τη διερεύνηση της προσωπικότητας και τη λήψη επαγγελματικών αποφάσεων (Σταυρούλα Τετραδάκου, προϊσταμένη Τμήματος Ανάπτυξης Υπηρεσιών και Εργαλείων ΣυΕΠ του ΕΟΠΠΕΠ, υπεύθυνη Εθνικού Κέντρου Euroguidance). 
  • Πώς σχεδιάζω τη σταδιοδρομία μου; Ποιους παράγοντες λαμβάνω υπόψη κατά τη λήψη εκπαιδευτικών και επαγγελματικών αποφάσεων; (Δημήτριος Γαϊτάνης, προϊστάμενος Διεύθυνσης Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΕΟΠΠΕΠ).  

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 και ώρα 13:00.

Πληροφορίες και Τεχνική Υποστήριξη: Αυτοτελές Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων (email: [email protected]).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet