Δωρεάν tablets για τηλεκπαίδευση στις Σχολικές Επιτροπές Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπ/σης από τον Δήμο Νέας Ιωνίας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δωρεάν tablets για τηλεκπαίδευση στις Σχολικές Επιτροπές Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπ/σης από τον Δήμο Νέας Ιωνίας

Με δωρεάν tablets και πρόσβαση στο διαδίκτυο προμήθευσε τους μαθητές όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ο Δήμος Νέας Ιωνίας, θέλοντας να συνεισφέρει έμπρακτα στο εκπαιδευτικό έργο της πόλης σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Νέας Ιωνίας προχώρησε έκτακτη επιχορήγηση των Σχολικών Επιτροπών, προκειμένου να εξοπλιστούν οι μαθητές με σύγχρονο ψηφιακό εξοπλισμό για τη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης.

Η παράδοση/παραλαβή του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκεύης (8/1) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από τους διευθυντές και υποδιευθυντές των σχολείων, παρουσία της δημάρχου Νέας Ιωνίας, Δέσποινας Θωμαΐδου, της αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού, Ελένης Αλατσίδου, της προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ράνιας Χρυσανθοπούλου και της προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Αγγελικής Δούκα, επισημαίνει η διοίκηση.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι μαζί με τα tablets δόθηκαν επίσης υφασμάτινες μάσκες προστασίας, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν αντίστοιχες διανομές για τα νηπιαγωγεία της πόλης.

Η κ. Θωμαΐδου σε σχετική δήλωσή της τόνισε:

«Για εμάς, η Παιδεία αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την πρόοδο της κοινωνίας μας. Ως δημοτική αρχή καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να στηρίξουμε ενεργά τους μαθητές των ευάλωτων νοικοκυριών της πόλης μας. Προς αυτήν την κατεύθυνση, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να καλύψουμε τις ανάγκες τους με σύγχρονο ψηφιακό εξοπλισμό για να μη χάσουν τα διαδικτυακά μαθήματά τους. Άλλωστε η πρόσβαση στη γνώση είναι θεμελιώδες και αναφαίρετο δικαίωμα όλων των παιδιών. Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε όλα τα παιδιά να έχουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό για να μη στερηθούν κανένα μάθημά τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet