Δ. Θωμαΐδου: Για ποιους λόγους ακυρώσαμε τη φετινή  Δημοτική Κατασκήνωση στο Αλεποχώρι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δ. Θωμαΐδου: Για ποιους λόγους ακυρώσαμε τη φετινή Δημοτική Κατασκήνωση στο Αλεποχώρι

Τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην απόφαση για ακύρωση της λειτουργίας της Δημοτικής Κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι για το καλοκαίρι του 2020 εξηγεί η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, σημειώνοντας:

«Το παιδί ζωή: ζωή / τίποτ’ άλλο»*

Με αίσθημα ευθύνης ο Δήμος Νέας Ιωνίας ανακοινώνει ότι φέτος οι μικροί μας φίλοι θα μείνουν υγιείς και ασφαλείς στην πόλη μας, καθώς η πανδημία της Covid-19 δεν έχει ακόμα λήξει!

Θέλοντας να εμπεδώσουμε ακόμα περισσότερο, όπως ήδη τα καταφέραμε, το αίσθημα και τη σιγουριά της δημόσιας υγείας, συντασσόμαστε με τη συντριπτική πλειοψηφία των ΟΤΑ και γι’ αυτόν τον λόγο ακυρώνεται για την τρέχουσα περίοδο η λειτουργία της Δημοτικής Κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι.

Διαβεβαιώνουμε όλες και όλους, τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας, και βέβαια τους μικρούς μας φίλους ότι για εμάς ως δημοτική αρχή η κατασκήνωση ήταν είναι και παραμένει βασική προτεραιότητα. Οι σχεδιασμοί μας, ενώ είχαν ολοκληρωθεί και γι’ αυτό ευχαριστούμε τις υπηρεσίες μας, θα αποτελέσουν τη βάση για την επαναλειτουργία της Δημοτικής Κατασκήνωσης όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Σας καλούμε να πλαισιώσετε μαζικά το πρόγραμμα δημιουργικής καλοκαιρινής απασχόλησης, το οποίο ιδιαιτέρως φέτος ενισχύεται περισσότερο και αποδοτικότερα.

Για εμάς, η ασφάλεια και η δημόσια υγεία είναι αδιαπραγμάτευτα αγαθά. Δεν χαρίζονται, αλλά κατακτώνται και με τη συλλογική προσπάθεια. Τα καταφέραμε μέχρι τώρα, συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά! Τα παιδιά είναι ζωή και τη θωρακίζουμε!

Τα παιδιά μας μένουν υγιή, μένουν ασφαλή, μένουν στη Νέα Ιωνία αυτό το καλοκαίρι!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet