Δ. Θωμαΐδου: Για τον Δήμο Ν. Ιωνίας η προστασία του περιβάλλοντος είναι καθημερινό βίωμα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δ. Θωμαΐδου: Για τον Δήμο Ν. Ιωνίας η προστασία του περιβάλλοντος είναι καθημερινό βίωμα

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος απευθύνει η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, στο οποίο και αναφέρει τα εξής:

Η 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, αποτελεί ευκαιρία να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας απέναντι στο περιβάλλον, το σπίτι μας.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας και πρέπει με την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων, με ευαισθησία και στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία να βάλουμε τα θεμέλια για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Η δημοτική αρχή έχει θέσει, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της, τα θέματα περιβάλλοντος σε ύψιστη προτεραιότητα και έχει υιοθετήσει πρωτοπόρες και συγκεκριμένες δράσεις. Για εμάς η προστασία του περιβάλλοντος είναι καθημερινό βίωμα που μεταφράζεται σε συγκεκριμένες καθημερινές πρακτικές.

Όλοι μαζί, Δήμος, φορείς και πολίτες, είμαι βέβαιη ότι μπορούμε να βρούμε τους τρόπους και τις διαδικασίες, ώστε να επιλυθούν οι δυσκολίες. Για εμάς ο ρόλος της σχολικής κοινότητας εφεξής θα αναβαθμιστεί και πρόκειται να υλοποιηθούν ειδικά προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σε συνεργασία με φορείς εγνωσμένου κύρους.

Σε αυτήν τη λογική καλούμε όλους εσάς να συνεργαστούμε και να συμβάλλουμε στην προσπάθεια για μια Νέα Ιωνία καθαρή, φιλική και ανθρώπινη. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet