Δ. Θωμαΐδου: Η Νέα Ιωνία έχει ανάγκη από έργα Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δ. Θωμαΐδου: Η Νέα Ιωνία έχει ανάγκη από έργα Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Με αφορμή την υλοποίηση του έργου του οδοφωτισμού της Νέας Ιωνίας η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Προχωρά με ταχείς ρυθμούς η ολοκλήρωση του έργου της αναβάθμισης του οδοφωτισμού της Νέας Ιωνίας, με την τοποθέτηση νέων φωτιστικών και λαμπτήρων LED στο σύνολο του Δήμου. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής, ενισχύει την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου, ενώ ταυτόχρονα πρόκειται για ένα “πράσινο” έργο αφού μειώνει το “περιβαλλοντικό αποτύπωμα” μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας που επιτυγχάνει. Ελάχιστοι Δήμοι πανελλαδικά (15 περίπου σε σύνολο 332) έχουν ολοκληρώσει ένα τόσο σύνθετο έργο όπως είναι ο οδοφωτισμός. Άλλωστε είναι εμφανής η διαφορά φωτεινότητας στα περισσότερα σημεία και γειτονιές της Νέας Ιωνίας. Μάλιστα κάποια προβλήματα που υπάρχουν στο δίκτυο λόγω της αντικατάστασης των παλιών λαμπτήρων αντιμετωπίζονται γρήγορα και ενημερώνονται οι δημότες σχετικά».

Συνεχίζοντας η κ. Δέσποινα Θωμαΐδου επισήμανε ότι: «Οι αιρετοί οφείλουν να “κάνουν” πολλά και όχι να λένε πολλά. Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας υλοποιούμε σειρά μικρών και μεγάλων έργων στην πόλη, έχοντας σαφή αντίληψη του μοντέλου της “βιώσιμης ανάπτυξης” των Δήμων και σίγουρα τέτοια έργα πρέπει να αποτελούν καλή πρακτική για όλους τους Δήμους της χώρας».

«Τα έργα Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι ψηλά στην ατζέντα μας στη νέα περίοδο και η πόλη της Νέας Ιωνίας τα έχει ανάγκη» επισήμανε η δήμαρχος Δ. Θωμαΐδου, η οποία πρόσφατα συμμετείχε σε επιστημονική ημερίδα με θέμα «Στρατηγικός Σχεδιασμός & Επιχειρησιακός Προγραμματισμός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με Όραμα για το 2023» ως συντονίστρια της 2ης συνεδρίας όπου και τοποθετήθηκε για τα θέματα των ευρωπαϊκών και διεθνών τάσεων καθώς και των νέων χρηματοδοτικών εργαλείων της Αυτοδιοίκησης.

Ολοκληρώνοντας τη δήλωσή της σημείωσε ότι: «Το έργο της Αυτοδιοίκησης απαιτεί δουλειά σοβαρή και αθόρυβη και όχι “δημοσιοσχετιστικές” λογικές μόνο για το “θεαθήναι”! Ο κόσμος αντιλαμβάνεται και στο τέλος της ημέρας πιστώνει στον καθένα αυτό που του αναλογεί!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet