Δ. Θωμαΐδου: Θρασύδειλες ενέργειες και πράξεις λεονταρισμού δεν εκφοβίζουν κανέναν
Κοινωνία

Δ. Θωμαΐδου: Θρασύδειλες ενέργειες και πράξεις λεονταρισμού δεν εκφοβίζουν κανέναν

Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, με ανάρτησή της σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης, αναφέρεται στην επίθεση, με μπογιές, που σημειώθηκε στο δημαρχείο της πόλης τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/10).

«Δυστυχώς η νέα εβδομάδα ξεκινά με θλιβερές εικόνες από ενέργειες που δεν τιμούν την ιστορία της Νέας Ιωνίας μας, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/10) άγνωστοι δράστες έριξαν κόκκινες μπογιές στους τοίχους του δημαρχείου της πόλης μας», σημειώνει αρχικά η κ. Θωμαΐδου και προσθέτει:

«Ως δημοτική αρχή καταδικάζουμε απερίφραστα την απεχθή επίθεση και αυτές τις θρασύδειλες ενέργειες και πράξεις λεονταρισμού που δεν εκφοβίζουν κανέναν, πάρα μόνον εκθέτουν εκείνους που υποκινούν βανδαλισμούς δημόσιας περιουσίας και θέτουν τους εαυτούς τους υπόλογους σε κάθε έννοια δικαίου και δημοκρατικής συμπεριφοράς».

Η δήμαρχος τονίζει επίσης ότι «οι δράστες της επίθεσης πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι όση μπογιά και να σπαταλήσουν θα ζουν σε μια μαύρη θλιβερή πραγματικότητα, θα δρουν στο σκοτάδι και όχι στο φως των αγώνων και των διεκδικήσεων για τη Νέα Ιωνία μας».

«Εμείς συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας προς όφελος των συμπολιτών μας και της πόλης μας, απέναντι και κόντρα σε όσους υποδαυλίζουν τον φόβο και επενδύουν στην καταστροφή», καταλήγει η δήμαρχος στην ανάρτησή της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet