Δ. Θωμαΐδου: Κάνουμε το πιο όμορφο δώρο στον συνάνθρωπό μας – Στη Νέα Ιωνία η ανθρωπιά είναι στο αίμα μας!
Κοινωνία

Δ. Θωμαΐδου: Κάνουμε το πιο όμορφο δώρο στον συνάνθρωπό μας – Στη Νέα Ιωνία η ανθρωπιά είναι στο αίμα μας!

Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, σημειώνει ότι «ο Δήμος Νέας Ιωνίας έχει ως προτεραιότητα την εντατικοποίηση δράσεων κοινωνικής προσφοράς, για την αυτάρκεια της χώρας μας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα».

Ειδικότερα, η κ. Θωμαΐδου αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη με το κεντρικό μήνυμα «Δώσε αίμα. Κράτα τον κόσμο ζωντανό», μας υπενθυμίζει ότι οι εθελοντές αιμοδότες κρατούν τον κόσμο ζωντανό και τις καρδιές να χτυπούν! Ιδίως τα τελευταία δυο χρόνια, που η πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει δραματική μείωση των αποθεμάτων αίματος, λόγω της επιφυλακτικότητας των πολιτών να αιμοδοτήσουν.

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους εθελοντές αιμοδότες, που με την πράξη τους στις δύσκολες και πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες δίνουν ζωή στον συνάνθρωπο και ιδίως στους πολυμεταγγιζόμενους συμπολίτες μας.

Στις 14 Ιουνίου, λοιπόν, στέλνουμε το μήνυμα της προσφοράς και ενθαρρύνουμε τους συνανθρώπους μας που μπορούν, να συνεισφέρουμε στον ιερό σκοπό της αιμοδοσίας.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας συμμετέχει στην μεγάλη προσπάθεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας, έχοντας ως προτεραιότητα την εντατικοποίηση δράσεων κοινωνικής προσφοράς, για την αυτάρκεια της χώρας μας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Κάνουμε το πιο όμορφο δώρο στον συνάνθρωπό μας, δίνουμε ζωή από τη ζωή μας!

Στη Νέα Ιωνία η ανθρωπιά είναι στο αίμα μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet