Δ. Θωμαΐδου: Με σκληρή προσπάθεια και επιμονή οι μαθητές τα κατάφεραν – Βρίσκονται ένα βήμα πριν το πανεπιστήμιο
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δ. Θωμαΐδου: Με σκληρή προσπάθεια και επιμονή οι μαθητές τα κατάφεραν – Βρίσκονται ένα βήμα πριν το πανεπιστήμιο

Με αφορμή την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων, η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, εύχεται στους υποψηφίους «καλή επιτυχία».

Ειδικότερα, ο κ. Θωμαΐδου σημειώνει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους σας καλή επιτυχία στον ανηφορικό και επίμοχθο δρόμο των πανελλαδικών εξετάσεων, έναν πολύ σημαντικό από τους πολλούς σταθμούς της ζωής.

Σε μια από τις δυσκολότερες εκπαιδευτικές χρονιές, έχοντας δίπλα σας τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας, δώσατε μια πραγματική «μάχη», διανύοντας ημέρες γεμάτες πίεση, άγχος και πολλές προσωπικές θυσίες.

Με σκληρή προσπάθεια και επιμονή τα καταφέρατε και τώρα βρίσκεστε ένα βήμα πριν την εισαγωγή σας στην Tριτοβάθμια Εκπαίδευση, πριν την επιβράβευση των κόπων σας.

Αγαπητά μου παιδιά, η σκέψη και οι ευχές όλων μας θα σας συντροφεύουν στον αγώνα που ξεκινάτε για την κατάκτηση των ονείρων σας! Ακολουθήστε τα όνειρά σας. Συγκεντρωθείτε στον στόχο σας και διεκδικήστε το μέλλον σας με αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις σας. Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές σας, στηρίζουμε στην πρόοδό σας, επενδύουμε στο μέλλον σας!

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους σας!

«Πάντα στον νου σου να ‘χεις την Ιθάκη. Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου».

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet