Εκτός Σχεδίου: Ίδια και χειρότερη η φετινή χρονιά στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ν. Ιωνίας
Κοινωνία

Εκτός Σχεδίου: Ίδια και χειρότερη η φετινή χρονιά στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ν. Ιωνίας

«Μετά από μεγάλη καθυστέρηση», όπως σημειώνει η Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία Εκτός Σχεδίου, ανακοινώθηκαν την Πέμπτη 17/09 τα προσωρινά αποτελέσματα εισαγωγής στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

«Δυστυχώς, άλλη μία χρονιά ξεκινά και μοιάζει ίδια ή και χειρότερη από τις προηγούμενες. Άλλη μια χρονιά με πολλά παιδιά εκτός των δημόσιων παιδικών σταθμών. Άλλη μια χρονιά με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και σε ακατάλληλα κτήρια και υποδομές. Μια χρονιά με μεγάλες απαιτήσεις λόγω του κορωνοϊού, ως προς τη διασφάλιση των απαραίτητων συνθηκών υγιεινής στη λειτουργία των παιδικών σταθμών για τα βρέφη-παιδιά και τους εργαζόμενους σε αυτούς», σύμφωνα πάντα με την Κίνηση, η οποία προσθέτει:

«Μέσα στις σημερινές συνθήκες, της πανδημίας, της εντεινόμενης επίθεσης στα εργασιακά μας δικαιώματα και της διάλυσης των δημόσιων δομών, ο δρόμος του αγώνα είναι η μόνη μας διέξοδος. Ανυποχώρητος αγώνας για αυτά που δικαιούμαστε για μας και τα παιδιά μας, σήμερα που η πολιτική κυβερνήσεων, Ε.Ε., κεφαλαίου συνεχίζει να επιτίθεται άγρια στις κατακτήσεις και τα δικαιώματά μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet