Εκτός Σχεδίου: Βαθιά προοδευτικός, έντονα πολιτικοποιημένος – «Αντίο» Βασίλη Μαγκαναδέλλη
Κοινωνία

Εκτός Σχεδίου: Βαθιά προοδευτικός, έντονα πολιτικοποιημένος – «Αντίο» Βασίλη Μαγκαναδέλλη

«Μούδιασμα. Θλίψη. Πόνος. Θυμός!»

Κάπως έτσι ένιωσαν τα μέλη της δημοτικής παράταξης Εκτός Σχεδίου Νέας Ιωνίας, στο άκουσμα του θανάτου του δημοσιογράφου Βασίλη Μαγκαναδέλλη, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του συνδυασμού.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, τα μέλη της παράταξης σημειώνουν:

O Βασίλης έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας, όπως και χιλιάδες συνάνθρωποί μας, παλεύοντας με τα «θεριά», μονάχοι σε ένα σύστημα υγείας σύστημα υγείας που βρίσκεται υπό κατάρρευση, εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Όταν μάθαμε για την περιπέτειά του, πιστέψαμε ότι «θα τα καταφέρει… Αγαπάει τόσο μα τόσο πολύ τη ζωή».

Βαθιά προοδευτικός, έντονα πολιτικοποιημένος, ο Βασίλης, μεγάλωσε στις γειτονιές της Νέας Ιωνίας. Ήταν ένας άνθρωπος της γενιάς του, που πάλευε καθημερινά για όσα πίστευε. Από μικρός έκανε πολλές δουλειές του «ποδαριού» για να βγάζει το χαρτζιλίκι του, μόχθησε, σπούδασε και έκανε το όνειρό του επάγγελμα.

Άνθρωπος του Τύπου και μαχόμενος δημοσιογράφος, από τους πιο δραστήριους στην περιοχή μας, ο Βασίλης ήταν ένας άνθρωπος τίμιος, βαθιά προοδευτικός. Ήρεμος μα συνάμα καυστικός. Αυστηρός στη δουλειά του και ταυτόχρονα ψυχή της παρέας.

Το Βασίλη τον γνωρίσαμε στα πρώτα μας βήματα ως Εκτός Σχεδίου εδώ στην περιοχή. Μας καλωσόρισε με ειλικρίνεια, και χάρηκε με το πάθος και τη ζωντάνια μας. Του άρεσε που μονίμως έβλεπε νέα παιδιά τριγύρω μας. «Αυτό είναι η δύναμή σας» μας έλεγε. Και το εννοούσε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet