Εκτός Σχεδίου στη Ν. Ιωνία: Ευλόγησον τους δούλους σου (όνομα και πράγμα) Δέσποτα
Κοινωνία

Εκτός Σχεδίου στη Ν. Ιωνία: Ευλόγησον τους δούλους σου (όνομα και πράγμα) Δέσποτα

«Στις 7/4, την ημέρα που οι υγειονομικοί είχαν κινητοποιήσεις έξω από τα νοσοκομεία και το υπουργείο Υγείας, ο πρώην δήμαρχος Γκότσης, μαζί με την πρώην περιφερειάρχη και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, και τον νυν (και αεί) μητροπολίτη Γαβριήλ επισκέφτηκαν το χώρο του οικοπέδου Ο.Τ. 445 για να ενημερωθούν για τη εξέλιξη των εργασιών του Ιωνικού Κέντρου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση Νέας Ιωνίας Εκτός Σχεδίου.

Σχολιάζοντας το γεγονός αυτό, σημειώνει ότι η εν λόγω παράταξη «σε πλήρη σύμπνοια με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, που “ως υπεύθυνη αντιπολίτευση” έχει ψηφίσει το 50% των νομοθετημάτων της κυβέρνησης της Ν.Δ., δείχνει έμπρακτα τη διαχρονική στήριξή της στο συγκεκριμένο έργο. Έχει, ωστόσο, πάντα ενδιαφέρον να βλέπει κανείς το πόσο μπορεί ένας σχηματισμός να είναι “και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ”. Φωτογραφιζόμαστε έξω από το “Αγία Όλγα” για να δώσουμε αγωνιστικά διαπιστευτήρια, φωτογραφιζόμαστε. επίσης, με τις ιερές αρχές του τόπου. Έτσι έχουμε “με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια”, ή αλλιώς “και την πίττα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο”».

Συνεχίζοντας, οι Εκτός Σχεδίου σημειώνουν ότι «έχουμε πολλές φορές καταστήσει σαφή την θέση μας ενάντια στην παραχώρηση/χάρισμα του οικοπέδου στην εκκλησία, προς εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών σχεδίων εκκλησίας και Μελισσανίδη στην περιοχή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet