Επίσκεψη Ρ. Δούρου σε έργα υποδομών στη Νέα Ιωνία
Κοινωνία

Επίσκεψη Ρ. Δούρου σε έργα υποδομών στη Νέα Ιωνία

Σημαντικά έργα υποδομών της διοίκησης της Δύναμης Ζωής στη Νέα Ιωνία επισκέφθηκε σήμερα (7/4) η επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Δύναμη Ζωής, τέως περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μαζί με τη δήμαρχο της πόλης, Δέσποινα Θωμαίδου, όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του συνδυασμού.

«Ο αγώνας μας έχει στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, που σήμερα ειδικά δοκιμάζονται πολλαπλά, από την πανδημία και την οικονομική κρίση. Αυτός είναι ο τρόπος που εμείς καταλαβαίνουμε την αποστολή και τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στο πλευρό των νοικοκυριών, των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, των νέων, των ανθρώπων του πολιτισμού, των συνταξιούχων. Στη μάχη αυτή δεν περισσεύει κανείς, ενώνουμε δυνάμεις, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, προστατεύουμε τις τοπικές κοινωνίες, κτίζουμε μαζί μέτωπο αλληλεγγύης για το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας».

Αυτό δήλωσε, ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Δούρου, που συνοδευόταν από τον τέως δήμαρχο Νέας Ιωνίας, νυν δημοτικό σύμβουλο, Ηρακλή Γκότση, τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Μπαλάφα, τον γραμματέα της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία (Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.) Νέας Ιωνίας, Νίκο Παπαδόπουλο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet