Εργασίες συντήρησης, καθαριότητας και ευπρεπισμού στον Δήμο Ν. Ιωνίας
Κοινωνία

Εργασίες συντήρησης, καθαριότητας και ευπρεπισμού στον Δήμο Ν. Ιωνίας

Όπως ενημερώνει η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου οι υπηρεσίες του Δήμου Νέας Ιωνίας αξιοποιούν την περιορισμένη κυκλοφορία και το κλείσιμο των σχολείων λόγω του lockdown και συνεχίζουν τις εντατικές εργασίες συντήρησης, καθαριότητας και ευπρεπισμού σε κάθε γωνιά της πόλης.

Σύμφωνα με την κ. Θωμαΐδου, αυτήν την περίοδο οι υπάλληλοι της υπηρεσίας Πρασίνου φυτεύουν λουλούδια και φυτά χαμηλής βλάστησης σε δημοτικά κτήρια, πλατείες και κοινόχρηστους χώρους, το Συνεργείο Συντήρησης και Επισκευών της Τεχνικής Υπηρεσίας προχώρα σε αποκαταστάσεις οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων, ενώ, παράλληλα, συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές και τους διευθυντές, πραγματοποιούν παρεμβάσεις βελτίωσης και συντήρησης στις σχολικές μονάδες της Νέας Ιωνίας.

«Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους του Δήμου μας που την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, αλλά και κάθε μέρα, εν μέσω της πανδημίας, πιστοί στα καθήκοντά τους, φροντίζουν για μια καθαρή, ανθρώπινη και προσβάσιμη Νέα Ιωνία! Συνεχίζουμε με δύναμη και προοπτική να ομορφαίνουμε καθημερινά την πόλη και τη ζωή μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet