Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Ιωνίας άνοιξε τις πύλες της για το κοινό
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Ιωνίας άνοιξε τις πύλες της για το κοινό

Άνοιξε ξανά για το αναγνωστικό κοινό η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Ιωνίας και με αφορμή την επαναλειτουργία της προσφέρει έργα δυο σπουδαίων ποιητών της πόλης, του Άγγελου Σημηριώτη (Τα Ποιήματα) και του Βάσου Βογιατζόγλου (Ίων Λόγος).

Όσοι ενδιαφέρονται για τα εν λόγω βιβλία, αλλά και γενικότερα να επισκεφθούν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη (λεωφ. Ηρακλείου 264) μπορούν από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:30-14:30 κατόπιν ραντεβού στον τηλ. αριθμό επικοινωνίας: 210 2776470.

Σύμφωνα με τις οδηγίες οι επισκέπτες/αναγνώστες της Βιβλιοθήκης πρέπει να ακολουθούν υποχρεωτικά τα παρακάτω μέχρι νεωτέρας:

  • Επισκεπτόμαστε τη Βιβλιοθήκη υποχρεωτικά με μάσκα.
  • Επιτρέπεται στο χώρο να εισέλθουν έως τέσσερα άτομα ταυτόχρονα. Γι’ αυτό πρέπει να έχετε τηλεφωνήσει πριν και να έχετε κλείσει ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Παραμένουμε στον χώρο μέχρι 30 λεπτά.
  • Ακολουθούμε τις οδηγίες του προσωπικού για απολύμανση των βιβλίων που επιστρέφουμε.
  • Κρατάμε υποχρεωτικά τις αποστάσεις των δύο μέτρων.
  • Να μην επισκέπτονται τη Βιβλιοθήκη εάν υπάρχει οποιοδήποτε σχετικό σύμπτωμα ίωσης.
  • Ακολουθούμε με σύνεση τις οδηγίες του προσωπικού της Βιβλιοθήκης.
  • Δεν επιτρέπεται η χρήση του αναγνωστηρίου και η χρήση του internet στις θέσεις Η/Υ για το κοινό, λόγω έλλειψης αερισμού του χώρου.
  • Διαβάζουμε προσεκτικά τις οδηγίες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σχετικά με τους όρους προσέλευσης και εξυπηρέτησης, τόσο για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, όσο και για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή, 8:30-14:30.

Η βιβλιοθήκη επαναλειτουργεί λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών του ΕΟΔΥ, των συστάσεων της ΕΕΒΕ (Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων), τις οδηγίες της IFLA (Διεθνής Ένωση Βιβλιοθηκών), με σκοπό την προστασία της υγείας και της ασφάλειας μελών και προσωπικού και τις σχετικές εγκυκλίους περί τήρησης όλων των μέτρων προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών.

«Σας περιμένουμε για δανεισμό και επιστροφή βιβλίων, τηρώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής», επισημαίνει η δημοτική αρχή Νέας Ιωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet