Η παιδική χαρά θα ξαναστηθεί στο Παναιτώλιο με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας
Φωτογραφία: google.com/maps
Κοινωνία

Η παιδική χαρά θα ξαναστηθεί στο Παναιτώλιο με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας

Απέδωσαν καρπούς οι πιέσεις παρατάξεων και φορέων, όπως και μαζική συμμετοχή των τελευταίων στη σχετική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας, καθώς η απόφαση που έλαβε το Σώμα, και η οποία δεσμεύει τη δημοτική αρχή, είναι να στηθεί εκ νέου η παιδική χαρά στην αυλή του Παναιτωλίου και να αποτραπεί κάθε εμπορική εκμετάλλευση του χώρου.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας, η οποία και… σήκωσε ψηλά το όλο θέμα, αναφέρει:

«Η ΛΑΪΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ χαιρετίζει τη δυναμική, μαζική κινητοποίηση των  φορέων της πόλης μας στο Δημαρχείο της Ν. Ιωνίας και την παρέμβαση γονιών και παιδιών στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 27/03/23 για την άμεση αποκατάσταση της παιδικής χαράς στην αυλή του Παναιτωλίου και τη διατήρησή του συνολικά ως δημόσιο και δωρεάν χώρο χωρίς καμιά εμπορική μελλοντική χρήση.

Τα  αιτήματα που προβλήθηκαν από την εισήγηση της Λαϊκής Συσπείρωσης, ενσωματώνοντας και τα αιτήματα των παριστάμενων γονιών και δημοτικών συμβούλων, ψηφίστηκαν ομόφωνα ως απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία και δεσμεύει τη δημοτική αρχή να προχωρήσει άμεσα στην πραγματοποίησή της (παρά τις κωλυσιεργίες και τα εμπόδια που έθετε η δημοτική αρχή διά του προέδρου του Δ.Σ. για μην υπάρξει δέσμευση για την υλοποίησή της).

Το Παναιτώλιο θα παραμείνει δημόσιος χώρος αναψυχής και πολιτισμού, ελεύθερος στους κατοίκους της Ν. Ιωνίας και η παιδική χαρά θα επανατοποθετηθεί με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και την πιστοποίηση που χρειάζεται. Αυτή είναι η θέληση του λαού της περιοχής και με την αγωνιστική του παρέμβαση απέδειξε ότι μπορεί να την επιβάλλει!  

Καλούμε τον λαό της πόλης μας σε επαγρύπνηση ενάντια σε κάθε προσπάθεια που θα έρθει σε αντίθεση με την παραπάνω απόφαση. Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θα ενημερώνει για τα βήματα της δημοτικής αρχής σε ό,τι αφορά την υλοποίησή της».

Ανακοινώσεις για το ίδιο θέμα εξέδωσαν επίσης οι παρατάξεις Ενότητα για τη Νέα Ιωνία και Δημιουργία Αλληλεγγύη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet