Θλίψη στον Δήμο Νέας Ιωνίας για την απώλεια του αντιδημάρχου Παναγιώτη Βλασσά
Κοινωνία

Θλίψη στον Δήμο Νέας Ιωνίας για την απώλεια του αντιδημάρχου Παναγιώτη Βλασσά

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας αποχαιρετά τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παναγιώτη Βλασσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία.

Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει τα εξής:

Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του εν ενεργεία αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Νέας Ιωνίας, Παναγιώτη Βλασσά, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη για την πρόωρη απώλεια του συναδέλφου και ακούραστου εργάτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με μεγάλη προσφορά στα κοινά και ακατάβλητο ζήλο για την προκοπή της πόλης μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνο ψήφισμα αποφάσισε την κάλυψη εξόδων κηδείας (δημοσία δαπάνη) του αντιδημάρχου Παναγιώτη Βλασσά αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας, αναγνωρίζοντας την επί σειρά ετών προσφορά του εκλιπόντα εν ενεργεία αντιδημάρχου Παναγιώτη Βλασσά, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για την πρόωρη απώλεια του συναδέλφου, καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντα».

Από σήμερα, η διοίκηση του Δήμου, αλλά και η τοπική κοινωνία της Νέας Ιωνίας γίνεται φτωχότερη με τη δυσαναπλήρωτη απουσία του αγαπημένου μας Παναγιώτη Βλασσά.

Αιωνία η μνήμη του!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet