Επίσκεψη στην εμπορική αγορά Ν. Ιωνίας πραγματοποίησαν οι Κ. Ζαχαριάδης, Π. Σκουρλέτης και Δ. Χατζησωκράτης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Επίσκεψη στην εμπορική αγορά Ν. Ιωνίας πραγματοποίησαν οι Κ. Ζαχαριάδης, Π. Σκουρλέτης και Δ. Χατζησωκράτης

Επίσκεψη στην αγορά του Δήμου Νέας Ιωνίας πραγματοποίησαν σήμερα (26/10) οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Ζαχαριάδης και Πάνος Σκουρλέτης, καθώς και ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, συνοδευόμενοι από κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Νέας Ιωνίας και τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Κανλή επισκέφθηκαν τους εμπορικούς δρόμους του Δήμου και συζήτησαν με τους καταστηματάρχες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας, κεντρικό ζήτημα η ανησυχία του κόσμου και των ιδιοκτητών μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τον νέο «πτωχευτικό κώδικα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, του Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών και τομεάρχης Εσωτερικών, Κ. Ζαχαριάδης, ολοκληρώνοντας την επίσκεψη δήλωσε:

«Είναι σαφές ότι μπαίνουμε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και ζοφερή περίοδο με έκρηξη ανισοτήτων, φτώχιας, ανεργίας και μεγάλα προβλήματα ρευστότητας στον εμπορικό κόσμο. Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Η πολιτική της καλλιεργεί ανασφάλεια και φόβο!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet