Με έμφαση στη διατροφή ο κύκλος διαλέξεων για την ευεξία στη Νέα Ιωνία
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Με έμφαση στη διατροφή ο κύκλος διαλέξεων για την ευεξία στη Νέα Ιωνία

Με μεγάλη προσέλευση, για μια ακόμη εβδομάδα, συνεχίστηκε ο κύκλος διαλέξεων για την ευεξία στη Νέα Ιωνία με τίτλο «Η Επιστήμη της Ευεξίας», που διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Ιωνίας και η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο των δράσεων για την προώθηση της Διά Βίου Μάθησης.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε το δεύτερο κατά σειρά μάθημα, στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, Νέα Ιωνία), που είχε ως θέμα «Οι επιλογές της διατροφικής καθημερινότητας που καθορίζουν την υγεία», με εισηγήτρια την Δρ. Άννα Παπαγεωργίου, κλινικό διαιτολόγο, διατροφολόγο Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα δωρεάν μαθήματα συνεχίζονται κάθε Τετάρτη, με θέματα που αναπτύσσουν ιατροί, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, βοτανολόγοι, σωματο-ψυχοπαιδαγωγοί, coaches, οι οποίοι αναλύουν διαδραστικά ζητήματα της καθημερινότητας.

Στο τελευταίο μάθημα θα γίνει απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης με προϋπόθεση παρακολούθησης, τουλάχιστον έξι μαθημάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet