Νέα Ιωνία: Αναβαθμίζονται ριζικά οι αθλητικοί χώροι σε Καλογρέζα και Περισσό
Αθλητισμός

Νέα Ιωνία: Αναβαθμίζονται ριζικά οι αθλητικοί χώροι σε Καλογρέζα και Περισσό

Σε εξέλιξη βρίσκονται εντατικές εργασίες επισκευών και συντήρησης σε αθλητικούς χώρους του Δήμου Νέας Ιωνίας, με στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, την εξοικονόμηση πόρων και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες, όπως σημειώνει η δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες πραγματοποιούνται στα γήπεδα καλαθοσφαίρισης της Ευαγγελίστριας επί της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλογρέζα, που υπέστησαν ολική καταστροφή από ανεμοστρόβιλο, και στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 στην οδό Δεμιρδεσίου στον Περισσό. Πρόκειται για παρεμβάσεις που αφορούν στην ελαστικοποίηση των γηπέδων, στην αντικατάσταση μπασκετών, στην αντικατάσταση της περιμετρικής περίφραξης, στους χρωματισμούς κερκίδων και περιμετρικών τοιχίων στα γήπεδα καλαθοσφαίρισης στην Καλογρέζα, καθώς στην τοποθέτηση εστιών και νέου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Περισσό.

Με την ανακατασκευή των συγκεκριμένων αθλητικών χώρων και σε συνδυασμό με την αναβάθμιση των γηπέδων Αγίου Γεωργίου (Νέα Ιωνία), Μακελαράκη (Περισσός), Τήνου (Αλσούπολη), του κλειστού (Κάλβου) και την αναβάθμιση του φωτισμού στο Δημοτικό Στάδιο και στο κλειστό στα Πευκάκια, «ολοκληρώνεται μια μεγάλης έκτασης προσπάθεια ριζικής αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος κυρίως της αθλούμενης νεολαίας της Νέας Ιωνίας», όπως τονίζει η διοίκηση του Δήμου.

Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, από την πλευρά της, σημειώνει: «Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας και αλλάζουμε την εικόνα των αθλητικών χώρων της Νέας Ιωνίας μας. Εκσυγχρονίζουμε και αναβαθμίζουμε κάθε γήπεδο, σε κάθε γειτονιά, ενθαρρύνοντας την αθλητική δραστηριότητα σε σύγχρονους, ελκυστικούς και ασφαλείς αθλητικούς χώρους για τους αθλούμενους, τα αθλητικά σωματεία και όλους τους πολίτες. Οφείλουμε, με αίσθημα ατομικής ευθύνης, να σεβαστούμε και να προστατεύσουμε τη δημόσια περιουσία, προκειμένου να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τους πνεύμονες αθλητισμού της πόλης μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet