Νέα Ιωνία: Συνελήφθη 23χρονος για τη δολοφονία του υδραυλικού
Κοινωνία

Νέα Ιωνία: Συνελήφθη 23χρονος για τη δολοφονία του υδραυλικού

Στη σύλληψη ενός εκ των επτά ατόμων για τους οποίους πριν από λίγο καιρό εκδόθηκαν εντάλματα για τη φονική συμπλοκή στις 21 Φεβρουαρίου 2023, με θύμα 39χρονο υδραυλικό από την Αλβανία, σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida, πρόκειται για 23χρονο Έλληνα αλβανικής καταγωγής, με ιδιαίτερα βαρύ ποινικό παρελθόν, ο οποίος παρουσιάστηκε στις 12:30 το μεσημέρι στο Τμήμα Ασφαλείας της Κυψέλης, όπου και συνελήφθη.

Σε βάρος του -όπως και εις βάρος έξι ακόμη ατόμων- είχε εκδοθεί ένταλμα στις 3 Μαρτίου 2023, από το 6ο ανακριτικό τμήμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, για ανθρωποκτονία με πρόθεση.

Κατά τη διαφυγή τους οι δράστες είχαν εγκαταλείψει ένα όχημά τους, μια μαύρη CADILLAC, μέσω της οποίας τα στελέχη της Ασφάλειας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τη συγκεκριμένη συμμορία.

Νέα Ιωνία: Σεσημασμένος, με βαρύ ποινικό παρελθόν, ο 23χρονος συλληφθείς

Ο 23χρονος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία, κλοπή κατά συναυτουργία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, απειλή, για τον νόμο περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ανθρωποκτονία και εκβίαση.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet