Ο Δήμος Ν. Ιωνίας «αποχαιρετά» τον Μιχάλη Πήλικο
Κοινωνία

Ο Δήμος Ν. Ιωνίας «αποχαιρετά» τον Μιχάλη Πήλικο

Τον άνθρωπο που οραματίσθηκε και έβαλε τα θεμέλια για την αδελφοποίηση των Δήμων Λευκονοίκου Κύπρου και Νέας Ιωνίας, Μιχάλη Πήλικο, «αποχαιρετά» η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Θωμαΐδου αναφέρει:

«Αποχαιρετάμε έναν σπουδαίο άνθρωπο που διέπρεψε στον επιχειρηματικό και οικονομικό κόσμο της Κύπρου, έναν άνθρωπο που αγωνίστηκε και πρωτοστάτησε για την κατοχύρωση των εργασιακών σχέσεων από τη θέση του γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων.Ένας σπουδαίος ηγέτης για τον Δήμο Λευκονοίκου, καθώς διετέλεσε δήμαρχος για 18 χρόνια, με την αμείωτη αγάπη για τον τόπο του να αφήνει το αποτύπωμα στην κοινωνία. Ένας μεγάλος οραματιστής που έβαλε τα θεμέλια για την αδελφοποίηση των Δήμων Λευκονοίκου και Νέας Ιωνίας, όταν και επισκέφθηκε την πόλη μας στις 24 Μαρτίου 2008 για την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Αδελφοποίησης.

»Δυστυχώς οι συνθήκες της πανδημίας δεν επιτρέπουν να μεταβεί εκπρόσωπος του Δήμου Νέας Ιωνίας στην Κύπρο. Χρέος τιμής και ευθύνης το συλλυπητήριο μήνυμά μας, το οποίο θα αναγνωσθεί κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία. Επίσης, σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκονοίκου, φροντίσαμε για να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.

»Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντα. Αιωνία του η μνήμη!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet