Προληπτικά τεστ σε εργαζόμενους του Δήμου Νέας Ιωνίας από τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ
Κοινωνία

Προληπτικά τεστ σε εργαζόμενους του Δήμου Νέας Ιωνίας από τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ

Τριήμερη επίσκεψη σε δομές του Δήμου Νέας Ιωνίας πραγματοποίησαν κινητές μονάδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), κάνοντας προληπτικά τεστ σε εργαζομένους που έρχονται σε επαφή με τους πολίτες.

Την Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, το πρόγραμμα μοριακών ελέγχων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, όπου ελέγχθηκαν 80 εργαζόμενοι, παρουσία του αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παναγιώτη Βλασσά και της προϊσταμένης Φωτεινής Παπαδοπούλου.

Την Τρίτη 12 Μαΐου 2020 το αρμόδιο κλιμάκιο μετέβη στη διεύθυνση Περιβάλλοντος, όπου ελέγχθηκαν 80 εργαζόμενοι, παρουσία της αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας, Αγγελικής Σακκαλόγλου.

Τέλος, την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ προχώρησε σε προληπτικά τεστ στο δημαρχείο, όπου ελέγχθηκαν 80 εργαζόμενοι, παρουσία της δημάρχου Δέσποινας Θωμαΐδου και του προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστα Κουλούρη.

Σημειώνεται ότι και τις τρεις ημέρες ο αριθμός των ελέγχων ήταν προκαθορισμένος από τον ΕΟΔΥ. Τα αποτελέσματα από τα δείγματα που συλλέχθηκαν θα ανακοινώνονται μετά το πρώτο 48ωρο από τον έλεγχο.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας, όπως σημειώνει, βρίσκεται σε στενή συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, για την καλύτερη δυνατή προστασία των εργαζομένων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet