Πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Νέας Ιωνίας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Νέας Ιωνίας

Σε γόνιμο κλίμα και με θετικό πνεύμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Νέας Ιωνίας την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, με μεγάλη συμμετοχή από εκπροσώπους σωματείων και φορέων της πόλης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά, η συνεδρίαση διεξήχθη με απαρτία από την πρώτη κιόλας πρόσκληση, γεγονός που χαιρέτησε ο πρόεδρος της Επιτροπής και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστας Κουλούρης, αλλά και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας όλοι όσοι συμμετείχαν στη διαβούλευση.

Το θέμα που κυριάρχησε στη συζήτηση ήταν η γνωμοδότηση επί του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2020, καθώς και η εισήγηση προτάσεων προς το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συζήτηση ξεπέρασε τις δύο ώρες, με τη δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες να απαντούν σε όλα τα ερωτήματα που τους τέθηκαν από τους παριστάμενους πολίτες.

Η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Επιτροπή Διαβούλευσης συμβάλλει στη δημιουργία ενός εποικοδομητικού διαλόγου που αφορά στην πόλη μας. Στόχος μας είναι η ουσιαστική λειτουργία του δημοτικού οργάνου που θα εκφράζει σε ευρύτατο βαθμό την τοπική κοινωνία, με όσο το δυνατόν περισσότερες συνεδριάσεις, καλώντας παράλληλα τους δημότες να συμμετέχουν σε ανοιχτές συζητήσεις».

Στην πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Νέας Ιωνίας παραβρέθηκαν, πλην της δημάρχου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, η αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Ελένη Χατζή, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αριστείδης Χατζησαββίδης, η πρόεδρος του ΚΕΒΡΕΦΟ, Ελένη Γρίβα, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης, Αγγελική Δούκα, δημοτικοί σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, πλήθος εκπροσώπων φορέων και δημότες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet