ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Να ανακληθεί η απόλυση της εκπαιδευτικού από το φροντιστήριο στη Νέα Ιωνία
Κοινωνία

ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Να ανακληθεί η απόλυση της εκπαιδευτικού από το φροντιστήριο στη Νέα Ιωνία

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» συνεχίζει να «απαιτεί την άμεση ανάκληση της κατάπτυστης απόλυσης της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση από το φροντιστήριο Πρωτοπορία στη Νέα Ιωνία».

Ακόμη, οι εκπαιδευτικοί καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στις 15:00, στη Νέα Ιωνία (Μητρ. Τιμόθεου και Λ. Ηρακλείου) και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην επιθεώρηση Νέας Ιωνίας, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, στις 12:00.

Ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» αναφέρει σχετικά:

«Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στις δράσεις του Συλλόγου Εκπαιδευτικών στην Ιδιωτική Εκπαίδευση “Ο ΒΥΡΩΝ” τις επόμενες μέρες.

Απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε οι εργαζόμενοι με σωρεία αντιλαϊκών μέτρων και προσπάθεια καταστολής των αγώνων μας μια πρέπει να είναι η στάση μας: συσπείρωση στα σωματεία μας και αλληλεγγύη μεταξύ μας για να προστατέψουμε τα δικαιώματά μας και να θέσουμε στην προμετωπίδα των αγώνων μας τις δικές μας πραγματικές ανάγκες.

Καλούμε τα εκπαιδευτικά σωματεία, τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής να στηρίξουμε όλοι μαζί την απολυμένη εκπαιδευτικό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet