Σε Λύκεια της Ν. Ιωνίας την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας τους βρέθηκε η δήμαρχος
Κοινωνία

Σε Λύκεια της Ν. Ιωνίας την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας τους βρέθηκε η δήμαρχος

Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, συνοδευόμενη από την αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού, Ελένη Αλατσίδου, την πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ράνια Χρυσανθακοπούλου και την πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Αγγελική Δούκα, επισκέφθηκε Λύκεια της πόλης το πρωί της Δευτέρας 11 Μαΐου 2020, ημέρα επαναλειτουργίας των σχολείων για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Συγκεκριμένα, η κ. Δέσποινα Θωμαΐδου επισκέφθηκε το 6ο Λύκειο Νέας Ιωνίας στον Περισσό και το 4ο Λύκειο Νέας Ιωνίας στην Αλσούπολη, όπου την υποδέχθηκαν οι διευθυντές Σαραντούλα Παρλαπάνη και Δημήτρης Ταγκαλάκης, αντίστοιχα, οι οποίοι την ενημέρωσαν για τα μέτρα που έχουν ληφθεί και την ευχαρίστησαν για τη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα.

Παράλληλα, παραδόθηκαν υφασμάτινες μάσκες για κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό. Κατά την επίσκεψή της η δήμαρχος Νέας Ιωνίας διαπίστωσε ότι τηρούνται τα μέτρα και πως τα σχολεία έχουν προετοιμαστεί καταλλήλως την πρώτη μέρα προσαρμογής μαθητών και εκπαιδευτικών στα νέα δεδομένα.

Επίσης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές της Γ΄ Λυκείου στους οποίους ευχήθηκε καλή δύναμη και ευόδωση των στόχων τους.

Η κ. Θωμαΐδου ανέφερε μετά την επίσκεψή της στα σχολεία:

«Με ικανοποίηση παρατηρώ ότι τα Λύκεια της πόλης μας έχουν προετοιμαστεί για την ομαλή και ασφαλή επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών. Ο Δήμος μας εξασφάλισε και διέθεσε αντισηπτικά, γάντια και μάσκες, ενίσχυσε το προσωπικό καθαριότητας και καθάρισε τους αύλειους χώρους των σχολείων, ώστε να διαμορφωθεί ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον.

»Είμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας, στον αγώνα για την επίτευξη των προσδοκιών όλων μας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet