Σε οικογενειακό κλίμα η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Νέας Ιωνίας
Κοινωνία

Σε οικογενειακό κλίμα η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων Νέας Ιωνίας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Νέας Ιωνίας, παρουσία της δημάρχου Δέσποινας Θωμαΐδου.

Η Δ. Θωμαΐδου αναφέρει σχετικά:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανταμώσαμε στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας, όπου μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα διασκεδάσαμε και ανταλλάξαμε ευχές για μια παραγωγική και δημιουργική χρονιά πάντοτε προς όφελος της πόλης και των συνανθρώπων μας.

Ως δημοτική αρχή, αυτά τα τρία χρόνια διοίκησης, σταθήκαμε και στεκόμαστε δίπλα στους εργαζομένους, έχουμε κινητοποιηθεί για τα δικαιώματά τους και έχουμε διεκδικήσει μεγάλες αποφάσεις. Χθες (22/1) ήταν μια ευκαιρία να τους ευχαριστήσουμε από πλευράς μας για την αφοσίωσή τους στις υπηρεσίες τους, για την άψογη συνεργασία μας παρά τις όποιες δυσκολίες, αλλά και για την αμέριστη αγάπη και εμπιστοσύνη που εισπράττουμε καθημερινά στα γραφεία, στις δομές μας και έξω στους δρόμους της πόλης μας.

Με τη συνεργασία των εργαζομένων μας, του πολυτιμότερου πόρου του Δήμου μας, θα καταφέρουμε ακόμη περισσότερα για να κάνουμε τη Νέα Ιωνία μας μια πόλη ανθρώπινη, καθαρή, λειτουργική και σύγχρονη, πάντοτε αντάξια της ιστορικής μνήμης και του μέλλοντός μας.

Καλό, δημιουργικό, παραγωγικό 2023».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet