Στις τελετές αγιασμού σχολικών μονάδων η δήμαρχος Ν. Ιωνίας
Κοινωνία

Στις τελετές αγιασμού σχολικών μονάδων η δήμαρχος Ν. Ιωνίας

Με μεγάλη χαρά, ανάμεσα σε πολλά παιδικά χαμόγελα, υποδέχθηκε τη νέα σχολική χρονιά στις τελετές αγιασμών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης η δημοτική αρχή.

Στις τελετές αγιασμών των ανακαινισθέντων 14ου Νηπιαγωγείου και 2ου Δημοτικού, μαζί με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, Αριστείδη Χατζησαββίδη, η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, ενώ συνομίλησε με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς, «από τους οποίους εισέπραξε μόνο θετικά σχόλια σχετικά με την ολική αναβάθμιση των δύο σχολικών μονάδων», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στη συνέχεια παραβρέθηκααν στο 5ο Λύκειο, στα μεγαλύτερα παιδιά της πόλης, στα οποία ευχήθηκαν να έχουν μια καλή εκπαιδευτική χρονιά και «να βάλουν τα δυνατά τους στην τελική ευθεία για την κατάκτηση των στόχων και των ονείρων τους».

«Η δημοτική αρχή συνεχίζει να αγωνίζεται για τη συνολική βελτίωση στις εκπαιδευτικές υποδομές, πάντοτε σε στενή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων της πόλης μας» προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet