Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για Ελασσόνα και Τύρναβο από τον Δήμο Νέας Ιωνίας στις 8/4
reader.gr
Κοινωνία

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για Ελασσόνα και Τύρναβο από τον Δήμο Νέας Ιωνίας στις 8/4

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας στέκεται στο πλευρό των κατοίκων των Δήμων Ελασσόνας και Τυρνάβου, οι οποίοι επλήγησαν από τους πρόσφατους μεγάλους σεισμούς, αναπτύσσοντας μια πρωτοβουλία προσφοράς με τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η δράση αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021, από τις 9π.μ. έως τις 2μ.μ. στον πεζόδρομο Παλαιών Πατρών Γερμανού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη της μετάδοσης και διασποράς του κορωνοϊού.

Εν συνεχεία, η διοίκηση του Δήμου σημειώνει τα εξής:

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην προσπάθεια αυτή, με την προσφορά σας σε τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως νερά, χυμοί, καφέδες, σοκολατούχα γάλατα, λάδι, κονσέρβες, μακαρόνια, όσπρια, τσουρεκάκια, καθώς και είδη υγιεινής όπως χαρτικά, μάσκες και αντισηπτικά.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς των ειδών, παρακαλούμε ενημερώστε μας στους τηλ. αριθμούς επικοινωνίας: 210 2793916 και 210 2777198, ώστε να τα παραλάβουμε εμείς.

Σας περιμένουμε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet