Συνεχίζονται… διαδικτυακά οι συναντήσεις του μητροπολίτη Γαβριήλ με τους νέους
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνεχίζονται… διαδικτυακά οι συναντήσεις του μητροπολίτη Γαβριήλ με τους νέους

Μπορεί οι καθιερωμένες συναντήσεις του σεβασμιώτατο μητροπολίτου Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ με του νέους και τις νέες της Ιεράς Μητροπόλεως, που πραγματοποιούνταν κάθε δεύτερη Δευτέρα στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Ν. Ιωνίας να αναβλήθηκαν προσωρινά, για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα παύσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον, όπως αναφέρει η Ιερά Μητρόπολις.

Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, μέσω του Facebook Live, δίνεται η δυνατότητα στα νέα παιδιά της Ιεράς Μητροπόλεως να συνδεθούν από το σπίτι τους μέσω κινητού, τάμπλετ ή υπολογιστή και να συζητήσουν online με τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη, θέτοντας τους όποιους προβληματισμούς, αγωνίες και απορίες τους πάνω σε πνευματικά, θεολογικά ή και επίκαιρα κοινωνικά θέματα.

Το θέμα της συνάντησης θα είναι: «Η Εκκλησία μετά τη λήξη του συναγερμού», όπου ο σεβασμιώτατος θα συνομιλήσει με τα παιδιά και κατόπιν θα δεχθεί ερωτήσεις από το κοινό μέσω του facebook messenger.

Οι συναντήσεις λοιπόν συνεχίζονται!

Πότε; Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρες από 8.30μ.μ. έως 10.00μ.μ.

Όχι δια ζώσης, αλλά ηλεκτρονικά, εξ αποστάσεως, όπως το απαιτούν οι συνθήκες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet