Εκδήλωση προς τιμήν του Αθανάσιου Φαλούκα πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ιωνία
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εκδήλωση προς τιμήν του Αθανάσιου Φαλούκα πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ιωνία

Τιμητική εκδήλωση για τη μακρόχρονη πορεία στην εκπαίδευση του διευθυντή της διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, Αθανασίου Φαλούκα, πραγματοποίησε ο Δήμος Νέας Ιωνίας στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου η οποία εξήρε το πολυδιάστατο έργο του κ. Φαλούκα και τόνισε ότι «ο Δήμος Νέας Ιωνίας αποφάσισε να σας τιμήσει διότι εκτιμούμε την προσφορά σας στη βάση του οραματικού και όχι του διεκπεραιωτικού στόχου της εκπαίδευσης και του δασκάλου». Επίσης, η δήμαρχος απευθυνόμενη στην υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σοφία Ζαχαράκη, η οποία ήταν παρούσα στην εκδήλωση, τόνισε ότι προσβλέπει στην περαιτέρω συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, καθώς τα θέματα αυτά είναι ψηλά στην ατζέντα της δημοτικής αρχής.

Ο τιμώμενος της βραδιάς κ. Αθανάσιος Φαλούκας, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τον Δήμο Νέας Ιωνίας για την τιμή και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στις επάλξεις της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε και η υφυπουργός, η οποία στάθηκε στη συνεργασία της με τον κ. Φαλούκα, ενώ στη συνέχεια του επέδωσε, μαζί με τη δήμαρχο Νέας Ιωνίας, τιμητική πλακέτα και ανθοδέσμη.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από την Ορχήστρα μεικτών Εγχόρδων Ωδείου Δήμου Νέας Ιωνίας, όπου ερμήνευσε ο Γιώργος Μαντάς και διηύθυνε ο Αλέξανδρος Στουπάκης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου Δήμου Νέας Ιωνίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Βασίλειος Παλιούρας, εκπρόσωπος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο δήμαρχος Ηρακλείου, Νίκος Μπάμπαλος, ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Ιωάννης Σταθόπουλος, αντιδήμαρχοι των Δήμων του Βόρειου Τομέα, πρόεδροι σχολικών επιτροπών εκπαίδευσης, διευθυντές γυμνασίων και λυκείων, συντονιστές εκπαιδευτικού έργου και γονείς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet