Το παράσημο του Πολιούχου και Ιερομάρτυρος Αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτου στον Χάρη Σαπουντζάκη
Κοινωνία

Το παράσημο του Πολιούχου και Ιερομάρτυρος Αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτου στον Χάρη Σαπουντζάκη

Το παράσημο του Πολιούχου και Ιερομάρτυρος Αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτου στον Χάρη ΣαπουντζάκηΜε την ανώτατη τιμητική διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, το παράσημο του Πολιούχου και Ιερομάρτυρος Αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτου, τιμήθηκε ο πρώην πρόεδρος της Ενώσεως Σπάρτης Μικράς Ασίας Χάρης Σαπουντζάκης, για τη διαχρονική προσφορά του στην πόλη της Νέας Ιωνίας.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε από τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη κ. Γαβριήλ ανήμερα της επετείου των 97 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Ιωνίας και κατά τη διάρκεια του Εσπερινού της εορτής των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ναό στη Νέα Ιωνία.

Στην τιμητική διάκριση του κ. Χάρη Σαπουντζάκη παραβρέθηκε η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, η οποία δήλωσε: «Η πολύτιμη και μοναδική προσφορά του Χάρη Σαπουντζάκη στην σύγχρονη ιστορία της πόλης μας είναι διαχρονικά αδιαμφισβήτητη. Ο εμβληματικός πρόεδρος της Ενώσεως Σπάρτης Μικράς Ασίας είναι από τους δασκάλους του ήθους, της αξιοπρέπειας, εκείνους τους ανθρώπους που φωτίζουν από το χθες, το σήμερα και το αύριο της Νέας Ιωνίας».

Στην τιμητική εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ιωνίας, Κώστας Κουλούρης, η αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας, Αγγελική Σακκαλόγλου, η αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Ελένη Χατζή, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Αντώνιος Καρβουνιάρης, ο πρόεδρος του ΚΕΜΙΠΟ, Λουκάς Χριστοδούλου, η αντιπρόεδρος του ΚΕΜΙΠΟ, Ξένια Παλλιόγλου, καθώς και πλήθος εκπροσώπων των πολιτιστικών σωματείων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet