Ψηφιακή… ακρίβεια αποκτούν τα δρομολόγια δημοτικής συγκοινωνίας στη Ν. Ιωνία
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ψηφιακή… ακρίβεια αποκτούν τα δρομολόγια δημοτικής συγκοινωνίας στη Ν. Ιωνία

Οθόνες τηλεματικής και πινακίδες ενημέρωσης τύπου «QR Code» αποκτούν οι στάσεις λεωφορείων στον Δήμο Νέας Ιωνίας για να μπορούν οι επιβάτες να ενημερώνονται με ακρίβεια για την ώρα άφιξης του λεωφορείου της δημοτικής συγκοινωνίας.

Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, αναφέρει σχετικά:

«Σε νέα ψηφιακή εποχή περνά και η δημοτική συγκοινωνία του Δήμου μας, καθώς μετά την αγορά των τριών νέων υπερσύγχρονων λεωφορείων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, πλέον η πόλη μας αποκτά και “έξυπνες” στάσεις λεωφορείων με οθόνες τηλεματικής και πινακίδες ενημέρωσης τύπου “QR Code”.

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες της δημοτικής συγκοινωνίας μπορούν να ενημερώνονται με ακρίβεια από τις οθόνες της τηλεματικής για την ώρα άφιξης του λεωφορείου σε μια προσπάθεια του Δήμου μας να συμβάλλει στην άμεση και καλύτερη ενημέρωση του επιβατικού κοινού.

Επιπλέον, στις στάσεις τοποθετήθηκαν πινακίδες ενημέρωσης με κωδικό QR τον οποίο οι επιβάτες μπορούν να κάνουν scan στο κινητό τους τηλέφωνο και να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τη διαδρομή του λεωφορείου, τις στάσεις και τους χρόνους άφιξης/αναχώρησης».

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet