600+ rapid tests διενεργήθηκαν στη Νέα Ιωνία
Κοινωνία

600+ rapid tests διενεργήθηκαν στη Νέα Ιωνία

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid covid-19 test) το πρωί της Πέμπτης, 4 Φεβρουαρίου 2021, στον πεζόδρομο Παλαιών Πατρών Γερμανού, από τον Δήμο Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), όπως ενημερώνει η δήμαρχος της πόλης, Δέσποινα Θωμαΐδου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών, διενεργήθηκαν περισσότερα από 600 rapid test.

Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας αναφέρει κατωτέρω:

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εργαζόμενους του ΕΟΔΥ, καθώς και τους υπαλλήλους της διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και τους εθελοντές μας που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας.

Στο σημείο του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού, παραβρέθηκα μαζί με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παναγιώτη Βλασσά, την αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας, Αγγελική Σακκαλόγλου, τον αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας, Αντώνη Καρβουνιάρη, την πρόεδρο του ΚΕΒΡΕΦΟ, Ελένη Γρίβα, με εκπροσώπους σωματείων και πλήθος πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet