Συλλογή πόρτα – πόρτα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών στον Δήμο Νέας Ιωνίας
Ποιότητα Ζωής

Συλλογή πόρτα – πόρτα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών στον Δήμο Νέας Ιωνίας

Το πρόγραμμα της Ανακύκλωσης Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) συνεχίζει ο Δήμος Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με την εταιρεία «ΟΙΚΟ-ΚΥΚΛΙΟΣ ΑΒΕΕ», η οποία έχει αναλάβει την κατ’ οίκον περισυλλογή των κατεστραμμένων ή μη λειτουργικών ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού και τη μεταφορά τους σε εγκεκριμένο σύστημα συλλογής και επεξεργασίας αποβλήτων.

Απώτερος σκοπός είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, η προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας από βλαβερές ουσίες, η εξοικονόμηση ενέργειας και η μείωση των εκπομπών αερίου που συμβάλλουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας έχει ήδη τοποθετήσει ειδικούς κάδους στα κάτωθι επιλεγμένα σημεία της πόλης, όπου οι πολίτες μπορούν να αφήνουν τις μικροσυσκευές που προορίζονται για ανακύκλωση.

Συγκεκριμένα:

  • Δύο κάδοι για μικροσυσκευές και ένας κάδος λαμπτήρων στο Δημοτικό Στάδιο Ν.Ιωνίας – Ομορφοκλησσιάς και Εθνικής αντιστάσεως.
  • Ένας τροχήλατος κάδος για μικροσυσκευές και ένας κάδος λαμπτήρων στην Κοινωνική Υπηρεσία – Καρολίδου 4 (στην είσοδο στο ισόγειο).
  • Ένας τροχήλατος κάδος για μικροσυσκευές και ένας κάδος λαμπτήρων στον Αθλητικό Οργανισμό – Λεωφόρος Ηρακλείου 268 (στην είσοδο στο ισόγειο).
  • Ένας τροχήλατος κάδος για μικροσυσκευές και ένας κάδος λαμπτήρων στο ΚΑΠΗ Καλογρέζας – Βοσπόρου 121 (στα σκαλιά προς το υπόγειο).
  • Ένας κάδος λαμπτήρων στο δημαρχείο – Αγίου Γεωργίου 40.

Όσοι πολίτες (ιδιώτες ή επαγγελματίες) επιθυμούν να ανακυκλώσουν ογκώδεις ηλεκτρικές συσκευές μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τον εκπρόσωπο της εταιρείας για την άμεση παραλαβή τους.

Επιπλέον, η εταιρεία αναλαμβάνει με δικά της μέσα, προσωπικό και εξοπλισμό, χωρίς καμία χρέωση, αλλά και οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση να συλλέγει από τους χώρους κατοικίας ή εργασίας τις προς ανακύκλωση συσκευές.

Οι πολίτες μπορούν να καλούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 222 1034885 και 6951 683885 ή να επικοινωνούν μέσω φαξ 222 1034984 και e-mail [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet