Δημιουργία Αλληλεγγύη: Αντικρουόμενες δηλώσεις για το νέο δημαρχείο στη Νέα Ιωνία
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Δημιουργία Αλληλεγγύη: Αντικρουόμενες δηλώσεις για το νέο δημαρχείο στη Νέα Ιωνία

«Απορίας άξιο είναι τελικά τίνος ιδέα ήταν η περιβόητη εξαγγελία για νέο δημαρχιακό μέγαρο στο Οικοδομικό Τετράγωνο 150 της Νέας Ιωνίας» αναφέρει η δημοτική παράταξη Δημιουργία Αλληλεγγύη, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Μανούρη, αναφορικά με την είδηση που έκανε το γύρο της πόλης την προηγούμενη εβδομάδα, αμέσως μετά την επίσκεψη της αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκίας Κεφαλογιάννη, στον χώρο, συνοδεία της δημάρχου Νέας Ιωνίας, Δέσποινας Θωμαΐδου.

Τότε η αντιπεριφερειάρχης δήλωσε στους παριστάμενους δημοσιογράφους, σύμφωνα με την παράταξη: «Η κ. Θωμαΐδου είχε την ιδέα στο Ο.Τ. 150 (εκεί που θα γίνει το υπόγειο parking) να κατασκευάσουμε επιπλέον ένα νέο δημαρχείο κι εμείς έχουμε την πρόθεση να το προχωρήσουμε, θα το μελετήσουμε».

Ωστόσο, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Ιωνίας -πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση- η δήμαρχος έσπευσε να πάρει αποστάσεις και να αποδώσει την ιδέα του έργου στην αντιπεριφερειάρχη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν έκανα καμία δήλωση για το 150. Επισκεφθήκαμε το συγκεκριμένο (χώρο) και διατυπώθηκαν ορισμένες προτάσεις για τις οποίες εγώ δεν έκανα καμία εξαγγελία και δεν είπα απολύτως ότι θα χτίσουμε εκεί δημαρχείο. Φυσικά, δική της πρόταση (της αντιπεριφερειάρχου) και δική της εξαγγελία ήταν ότι είχε μάθει πως σε εκείνο το σημείο θα γινότανε δημαρχιακό μέγαρο. Εμένα δεν με ενδιέφερε αν θα κάνουμε δημαρχείο. Εμένα με ενδιέφερε η πορεία της εξέλιξης του έργου του οικοδομικού τετραγώνου 150.  Από ‘κει και πέρα όποιες εξαγγελίες υπήρξαν σε κάποιους παρευρισκόμενους εκεί, μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει».

«Ο καθένας, εν προκειμένω, υποθέτουμε ότι είναι η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης; Και τελικά ποιος είχε την ιδέα; Το θέμα αποκτά ενδιαφέρον γιατί προφανώς θα υπάρξει και συνέχεια…» καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Μανούρη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet