Επίσκεψη στη Ν. Ιωνία πραγματοποίησε ο βουλευτής Γ. Κουμουτσάκος
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Επίσκεψη στη Ν. Ιωνία πραγματοποίησε ο βουλευτής Γ. Κουμουτσάκος

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, ο βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στη Νέα Ιωνία.

Εφαρμόζοντας στην πράξη την πολιτική αντίληψη «με τους πολίτες για τους πολίτες», ώστε να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα, τις ανησυχίες και τις προσδοκίες των κατοίκων κάθε Δήμου του Βόρειου Τομέα, ο κ. Κουμουτσάκος, αφού συναντήθηκε με τη δήμαρχο Δέσποινα Θωμαΐδου και αντιδημάρχους, έκανε ημερήσια περιοδεία στην περιοχή, συζητώντας με πολίτες, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και εκπροσώπους φορέων, όπως σημειώνει το γραφείο Τύπου του.

Αρχικά, συναντήθηκε με τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Γαβριήλ στο Ιωνικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Χαλκηδόνας και Ηρακλείου και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών που αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2022.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας που λειτουργεί και ως Εμβολιαστικό Κέντρο και συζήτησε με τον διευθυντή Αντώνη Χαραλαμπίδη και την υπεύθυνη του Νοσηλευτικού Τμήματος του Κέντρου, Αντωνία Κουρκουμελάκη για την πορεία των εμβολιασμών.

Στην Κοινωνική Ιματιοθήκη «Χιτών» συνάντησε την κ. Τία Σκουρτέλη και στο Αστυνομικό Τμήμα τον διοικητή Ιωάννη Φάκα. Ακολούθησε επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, όπου ο κ. Κουμουτσάκος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την κ. Θωμαΐδου, την αρμόδια αντιδήμαρχο, Ελένη Χατζή, τον προϊστάμενο στο τμήμα Δημόσιας Υγείας, Μιχάλη Σουρμελή και τον υπεύθυνο του Παντοπωλείου, Σταύρο Κυρανάκη.

Στη διάρκεια της περιοδείας του, επισκέφθηκε επίσης και αρκετά καταστήματα και μικρές επιχειρήσεις, όπου συνομίλησε με πολίτες, επιχειρηματίες και εργαζόμενους καθώς και με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Ιωνίας, Στάθη Νουβενόγλου, που τον ενημέρωσε συνολικά για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο. Αμέσως μετά, ο κ. Κουμουτσάκος συνάντησε τον πρόεδρο του ΚΕΜΙΠΟ, Λουκά Χριστοδούλου, βρέθηκε στην οδό Αλατσάτων όπου κατασκευάζεται ο συλλεκτήρας ομβρίων, ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο ανάπλασης για την περιοχή. Εκεί ενημερώθηκε για την πορεία των έργων από τη δήμαρχο και τον υπεύθυνο Έργου, Γεώργιο Γιουτλάκη. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στην εκκλησία του Αγίου Ευσταθίου.

Τον κ. Κουμουτσάκο συνόδευσαν, κατά την επίσκεψη αυτήν, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Ιωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Σίμος Χατζηαγγελής και ο αντιπρόεδρος, Ερμής Σεβαστός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet