Ο απολογισμός των πρώτων 100 ημερών της νέας δημοτικής αρχής Νέας Ιωνίας
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Ο απολογισμός των πρώτων 100 ημερών της νέας δημοτικής αρχής Νέας Ιωνίας

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών, η νέα δημοτική αρχή στη Νέα Ιωνία κυκλοφόρησε έντυπο στο οποίο παρουσιάζονται αναλυτικά οι στοχευμένες δράσεις που υλοποιήθηκαν στις πρώτες 100 ημέρες.

«Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται σειρά καθημερινών παρεμβάσεων, ανακαινίσεις δημόσιων χώρων, η ταχύτατη αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων, η αναβάθμιση πολιτιστικών δρώμενων της πόλης, η επιτάχυνση μεγάλων έργων, καθώς και άλλες δράσεις που έχουν ήδη αφήσει θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία της Νέας Ιωνίας», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Στον επίλογο του εντύπου, η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, δηλώνει απευθυνόμενη προς τους δημότες τα εξής:

«Από την πρώτη ημέρα της ανάληψης καθηκόντων, όλες οι δράσεις του Δήμου μας σκοπεύουν στο να αφήσουν το αποτύπωμά τους στην πόλη. Με καίριες παρεμβάσεις και τον συντονισμό όλων των υπηρεσιών, αποκαθιστούμε την εικόνα της καθημερινότητας. Προχωράμε αποτελεσματικά σε σπουδαίες ουσιαστικές παρεμβάσεις και διαχρονικά αναγκαία έργα νέας πνοής για τα χρονίζοντα προβλήματα της πόλης. Στο τέλος άλλωστε θα κριθούμε από εσάς. Μέχρι τότε, στα λόγια απαντάμε με έργα. Προς όφελος του Ιωνιώτικου λαού και των νέων μας, την ελπίδα του μέλλοντος!.

»100 μέρες μαζί και συνεχίζουμε…».

Δείτε το έντυπο στο http://www.neaionia.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet